Thursday, October 8, 2015

Fighting Words

В България има такава криза на мъжествеността, че ми се плаче и повръща едновременно. Някакви момченца с очайващо неадекватна представа за себе си и нула усет за стил и вкус, без рудиментарно разбиране за етика, чест, справедливост и прочее традиционно свързвани с истинската мъжественост качества са едва ли не цветът на българския dating pool за хетеросексуални жени. И каква им е ценността? Няма. Освен че са родени с пишки.

Другият тип, който честно казано за мен не е по-добър по никакъв начин, са самодоволни интелектуални парвенюта, за които натрупаните им през последните 3-4 години през интеренет познания за това и онова съставляват цялата мъдрост на човечеството и държат събеседниците им, особено ако са жени, да са уведомени за това с възможно най-покровителствения тон.

И на фона на всичко това някакви жени разправят как винаги са се разбирали по-добре с мъжете и жените са кифли. Сериозно ли бе? Това ли ви е стандартът за общуване? Гнус ме е от това всепоглъщащо желание за мъжко одобрение на всяка цена. Гнус. 

No comments:

Post a Comment